Een overzicht van de referenties vind je hier..

Geplaatst door Pascal Seedorf - klant expert - Kpn contact geplaatst op 08-09-2014

Toen ik zo'n 8 maanden geleden te horen kreeg dat wij bij KPN een coach kregen die ons ging helpen bij met onze communicatie was ik zeer sceptisch. Wat hadden wij als werknemers bij een telecombedrijf nou nog nodig van een "externe" coach op gebied van communicatie. Vanaf dag 1 dat John binnen kwam was mijn gedachte over John in 1 keer 180 graden omgeslagen. Niet alleen heb ik ontzettend veel geleerd van John op gebied van communicatie naar zowel klanten als collega's toe. Ook in het dagelijks leven gebruik ik lessen dagelijks. De gesprekken die wij gehad hebben over tal van onderwerpen en de manier waarop hij zijn coachingstechnieken toepaste spraken mij zeer aan.

In mijn beleving heeft John mijn team en ik naar een hoger niveau getild en geholpen bij de manier waarop wij nu ons werk op een goede manier kunnen doen. Vond het ook heel jammer dat zijn tijd er bij ons op zat daar ik ervan overtuigd was dat we nog veel meer van hem konden leren.

Succes en het ga je goed.

Till we meet again.

Geplaatst door Josephine - klant expert KPN contact geplaatst op 15-07-2014

John Pinas 10 maanden interim coach van het service solutionteam bij KPN ..

We krijgen een coach hoorde ik zeggen en dacht alweer ?
Ik heb mijn portie coaches wel gehad in al die jaren ..
Maar goed we zien het wel dacht ik ..
En daar was hij dan John Pinas
Hij werd aan ons voorgesteld tijdens de dag start en wij keken elkaar vronsend aan.
De volgende dag hadden we een gesprek en wat mij nooit gebeurt, gebeurde nu ik wist meteen.. deze man gaat een verschil maken.
En dat deed hij ook
Hij coachte hij luisterde en gaf raad
Zeer professioneel vol passie voor zijn werk coachte hij ons naar perfectie.
Enkele ongelovigen daargelaten.
Ik ben werkelijk onder de indruk van je en slurp alles wat je te melden hebt op..
En ik ben niet zo snel te overtuigen.
Dus bij deze.
Dank je voor de wijze lessen, je luisterend oor, je energie, en je humor.
Maar vooral dat je het voor elkaar heb gekregen en ongelovige te laten geloven
We will keep in touch
Xx
Josephine

Geplaatst door Igor van Kaam - NLP trainer geplaatst op 05-10-2012

Geplaatst op nlpkring.nl platform voor NLP coaches en trainers:

Afgelopen weekend, bij het voorjaarscongres van de NVNLP, was ik onder de indruk van de kunst van John Pinas om zijn verhaal zo zintuiglijk en zo vaardig binnen het NLP van Bandler te brengen. (Miltontaal, metataal, nested loops, ambiguieteiten, stage anchors etc etc). Daarmee heb ik hem gecomplimenteerd met de woorden dat ik het zelf waarschijnlijk niet beter zou kunnen.

Het was alsof ik naar Bandler zelf aan het luisteren was. Maar zeer zeker niet naar John LaValle, ook een begenadigd trainer, maar met een heel andere stijl. Mijn beter / slechter - compliment was mijn subjectieve oordeel op dat moment. Niet iets wat in een Top100 of statistiek thuis hoort.

Ik geloof niet dat ik mijn NLP opleidingen wil verzorgen zoals John Pinas dat doet. Zoals ook John LaValle zijn stijl kiest naast die van Bandler. Ik vind Pinas niet slechter of beter, maar het is mijn stijl niet, het is die van John zelf.

Geplaatst door Zeynep Alantor geplaatst op 13-01-2012

“Samen met John in Istanbul, onder leiding van Kate Benson en Julie Olsson, in een internationaal samengesteld team hebben we NLP trainingen in het onderwijs verzorgd. Hij, met een Surinaams-Nederlands achtergrond, en ik, met een Turks-Nederlands achtergrond, dienden we in “NLP-taal” 120 docenten die uit alle werelddelen zijn samengesteld in het primaire onderwijs aan The Koc School; Engels als de voertaal!

Als een vis in het water beweegt John zich in een internationaal team en omgeving; je ziet en merkt aan John dat hij NLP zich eigen heeft gemaakt en dat hij op een heel natuurlijke wijze NLP technieken en methoden kan toepassen en kennis kan overdragen.

John is vriendelijk en open. Met die eigenschappen kan zich goed bewegen in nieuwe omgevingen en krijgt hij in nieuwe contacten toegang tot het diepste gevoelsleven. Hij heeft veel in zijn assortiment en weet de juiste instrument te vinden. Hij kan zijn eigen tempo en ritme aanpassen aan de toon van de muziek en meezingen.

John durft in de sfeer van andere culturen zich te begeven en kan zich snel inleven. Hij merkt aan hem dat hij in diverse kleuren; leeftijd, sekse, cultuur, religie goed kan communiceren. In de groep en in individuele gesprekken straalt John oprechte waardering, respect en belangstelling uit. Daarin zag ik hem uitblinken!

Zijn positieve uitstraling maakt dat mensen op hem afkomen en graag met hem een gesprek aangaan. Ik heb docenten gezien die in de rij stonden om gebruik te maken van zijn deskundigheid.
John is topkwaliteit in het openstaan voor anderen en openstellen van zijn kennis en kunde; zo ken ik John!”

Zeynep Alantor

Geplaatst door Ronald Vrielink geplaatst op 15-12-2011

In 2007 heb ik een burn out gehad. Ik ben mezelf toen erg tegen gekomen en kon het gevoel van negativiteit niet los laten en bleef hier in hangen. Ik ben in deze periode met John in gesprek gegaan en hij heeft mij toen door middel van NLP sessies met NLP geïntroduceerd.

In het begin was ik erg sceptisch en snapte ik niet dat NLP ook echt effect op mij zou kunnen hebben. Door de loop van de eerste sessie nam mijn sceptisch gevoel af en merkte ik dat NLP daadwerkelijk hielp. Ik leerde hoe ik mijn negatieve gevoelens kon omzetten naar positieve gevoelens en ik merkte dat het me hielp. Ik voelde me goed en ik voelde me sterk.

Je onderbewust zijn kan gekke dingen met je doen. Weet wel dat je dit zelf doet en dat je je onderbewust zijn makkelijk kan laten beïnvloeden door negatieve informatie en dat dit ook blijft hangen. Hierdoor is het makkelijk om in een negatieve spiraal te blijven hangen. Wie help je er mee, jezelf, nee je houd je zelf voor de gek en je cijfert jezelf weg. Dat kan toch niet de bedoeling zijn. Het voelt goed nu ik weet hoe ik NLP toe kan voegen en dat ik ook weet dat niet alles negatief hoeft te zijn, maar juist positief.

John heeft mij vele technieken geleerd die ik nog steeds toepas in mijn dagelijkse leven en het maakt met sterk, sterker, sterkst. Het belangrijkste is dat je het gevoel heb dat je er toe doet en dat ook jij er mag zijn en dat je ook inderdaad tegen je omgeving kan zeggen “ Fuck it”.

Door de sessies en trainingen (workshops) die John geeft leer je de technieken en weet je hoe je deze kan toepassen voor jezelf op je eigen manier en leert je krachtig en je beterde dan ooit te laten voelen. Dit gevoel is fijn en het is goed om te beseffen dat dit gevoel mijn goed doet.

Geplaatst door Edward geplaatst op 05-08-2011

Begin dit jaar heb ik een NLP training gevolgd bij trainer John. Hij verzorgt zijn trainingen met plezier en vol energie.
Wat een leuke manier om

- te leren op een positieve manier om te gaan met emoties
- plannen maken
- je goed te voelen en hoe dat over te brengen op anderen.
- mooie dingen uit het verleden mee te nemen naar het heden en je toekomst in te richten zoals je het zou willen zien.
- Effectief te communiceren
Je ziet de dingen die je wilt zien scherper, luister beter en als je een gevoelsmens bent beleef je de dingen die je wilt beleven intenser.
Ik ben trainer John dankbaar voor deze mooie tools. Ik pas ze dagelijks toe om het leven nog mooier te maken dan het al is.

Edward Finkie

Geplaatst door Bart geplaatst op 07-07-2011

Ik heb zaterdag 19 februari een workshop NLP gevolgd onder leiding van John Pinas. Voor mij persoonlijk kon deze workshop het best beschreven worden als een eye-opener, John liet ons ervaren dat we veel meer kunnen met het deel van de hersenen dat we eigenlijk heel vaak onbenut laten. Door middel van gerichte oefeningen en technieken hebben we die dag geleerd om positieve gevoelens op te roepen, het lichaam en geest in een rustgevende 'trance' te brengen en ook om af en toe gewoon 'f*** *t' te kunnen zeggen en zo met een grote zelfverzekerdheid bepaalde situaties tegemoet te gaan.

John Bedankt!

Geplaatst door Corine geplaatst op 11-06-2011

Ik heb bij John de NLP practitioner opleiding gevolgd.
John is een inspirerend trainer, die de groep cursisten alle dagen in zijn ban houdt. Bij twijfel kan John deze wegnemen. NLP heeft mij een meer ontspannen mens gemaakt, en ik help graag anderen om zich ook meer en meer beter te gaan voelen. In de toekomst verder als Master is voor mij geen vraag.
Bedankt John!!
groet Corine

Geplaatst door Jean Paul van der feesten geplaatst op 17-05-2011

Gastspreker tijdens podotherapeuten congres

Op vrijdag 27 November 2009 werd het congres van podotherapeuten gehouden. Dit werd georganiseerd door “Podotherapeutisch Centrum Rond Om”. Hierbij willen wij graag trainer John Pinas bedanken voor zijn bijzondere en vooral motiverende Workshop die hij op deze dag gaf. Het was namelijk een uiterst moeilijke taak om een groep mensen (geschat op 200) even wakker te schudden. Iedereen was al vanaf 9:00 uur die ochtend aanwezig en voorgaande ,de workshop van John, waren er al maar liefst 4 lezingen gehouden. Al bij al zat iedereen bijna aan zijn/haar tax om nog meer informatie op te slaan.
Nu was het dus de beurt aan trainer John.

De inleiding die werd gegeven door John was uitermate energierijk. Iedereen werd zo goed als overdonderd met wat hen te wachten stond. Dit had namelijk niemand meer zien aankomen om van zeer gerichte informatie over podotherapie over te stappen naar uiterst positieve energie. John bracht dan ook heel snel en heel gericht vragen over aan het publiek. “Wat zijn je mooiste herinneringen?” en “wat zijn je minst fijne herinneringen?” etc. Dit maakte een hele grote indruk op het publiek want iedereen moest zijn/haar ogen sluiten en hieraan denken.

John wachtte dan heel mooi enige tijd en gaf dan aan terwijl je aan deze herinneringen aan het denken was plots je buurvrouw/man aan te kijken. Dit gaf een hele grote impact, want iedereen in de zaal had zo ongeveer dezelfde uitdrukkingen op dat moment op zijn/haar gezicht staan. Hierna werd de zaal in tweeën gedeeld. Eerst moest de linker groep op iemand af lopen die in de rechter groep zat om zich voor te stellen. Natuurlijk moest je hiermee denken aan je mooiste herinneringen. Met de rechter groep gebeurde dit vice versa.

John legde uit dat als je maar leuke herinneringen denkt, het helemaal niet eng is om je aan een wildvreemde persoon voor te stellen. Hiermee bracht John het heel duidelijk over dat je op momenten van stress, angst, tegenslag etc. eigenlijk “gewoon” aan jou mooiste momenten moet denken.


Nadat John klaar was met zijn Workshop was het duidelijk, aan de gezichten van de mensen die in de zaal zaten, te zien dat iedereen zijn woorden zal onthouden en misschien wel beter, zijn bedoelingen in het dagelijks leven toepassen.
Wat kan het toch fijn zijn om zo positief in het leven te staan!
Wij zijn van “Rond Om” uitermate tevreden over de performance van John Pinas.
Wij raden hem bij deze dan ook bij elk bedrijf aan om zijn positieve energie over te brengen.

Hij is een aanwinst voor iedereen!

Jean Paul Vanderfeesten - Podotherapeutisch Centrum Rondom

Geplaatst door Dennis geplaatst op 17-05-2011

Geen levensbedreigend overgewicht meer!!

Ik voel me fit en ik voel me goed. Ik heb meer energie en ik maak me geen zorgen meer om mijn fysieke gezondheid, mijn omgeving zegt dat ik er zelfs jonger uitzie.


Dennis

1 | 2 | 3

Deel jouw ervaring...