Een overzicht van de referenties vind je hier..

Geplaatst door Ronald Vrielink geplaatst op 15-12-2011

In 2007 heb ik een burn out gehad. Ik ben mezelf toen erg tegen gekomen en kon het gevoel van negativiteit niet los laten en bleef hier in hangen. Ik ben in deze periode met John in gesprek gegaan en hij heeft mij toen door middel van NLP sessies met NLP geïntroduceerd.

In het begin was ik erg sceptisch en snapte ik niet dat NLP ook echt effect op mij zou kunnen hebben. Door de loop van de eerste sessie nam mijn sceptisch gevoel af en merkte ik dat NLP daadwerkelijk hielp. Ik leerde hoe ik mijn negatieve gevoelens kon omzetten naar positieve gevoelens en ik merkte dat het me hielp. Ik voelde me goed en ik voelde me sterk.

Je onderbewust zijn kan gekke dingen met je doen. Weet wel dat je dit zelf doet en dat je je onderbewust zijn makkelijk kan laten beïnvloeden door negatieve informatie en dat dit ook blijft hangen. Hierdoor is het makkelijk om in een negatieve spiraal te blijven hangen. Wie help je er mee, jezelf, nee je houd je zelf voor de gek en je cijfert jezelf weg. Dat kan toch niet de bedoeling zijn. Het voelt goed nu ik weet hoe ik NLP toe kan voegen en dat ik ook weet dat niet alles negatief hoeft te zijn, maar juist positief.

John heeft mij vele technieken geleerd die ik nog steeds toepas in mijn dagelijkse leven en het maakt met sterk, sterker, sterkst. Het belangrijkste is dat je het gevoel heb dat je er toe doet en dat ook jij er mag zijn en dat je ook inderdaad tegen je omgeving kan zeggen “ Fuck it”.

Door de sessies en trainingen (workshops) die John geeft leer je de technieken en weet je hoe je deze kan toepassen voor jezelf op je eigen manier en leert je krachtig en je beterde dan ooit te laten voelen. Dit gevoel is fijn en het is goed om te beseffen dat dit gevoel mijn goed doet.

Geplaatst door Edward geplaatst op 05-08-2011

Begin dit jaar heb ik een NLP training gevolgd bij trainer John. Hij verzorgt zijn trainingen met plezier en vol energie.
Wat een leuke manier om

- te leren op een positieve manier om te gaan met emoties
- plannen maken
- je goed te voelen en hoe dat over te brengen op anderen.
- mooie dingen uit het verleden mee te nemen naar het heden en je toekomst in te richten zoals je het zou willen zien.
- Effectief te communiceren
Je ziet de dingen die je wilt zien scherper, luister beter en als je een gevoelsmens bent beleef je de dingen die je wilt beleven intenser.
Ik ben trainer John dankbaar voor deze mooie tools. Ik pas ze dagelijks toe om het leven nog mooier te maken dan het al is.

Edward Finkie

Geplaatst door Bart geplaatst op 07-07-2011

Ik heb zaterdag 19 februari een workshop NLP gevolgd onder leiding van John Pinas. Voor mij persoonlijk kon deze workshop het best beschreven worden als een eye-opener, John liet ons ervaren dat we veel meer kunnen met het deel van de hersenen dat we eigenlijk heel vaak onbenut laten. Door middel van gerichte oefeningen en technieken hebben we die dag geleerd om positieve gevoelens op te roepen, het lichaam en geest in een rustgevende 'trance' te brengen en ook om af en toe gewoon 'f*** *t' te kunnen zeggen en zo met een grote zelfverzekerdheid bepaalde situaties tegemoet te gaan.

John Bedankt!

Geplaatst door Corine geplaatst op 11-06-2011

Ik heb bij John de NLP practitioner opleiding gevolgd.
John is een inspirerend trainer, die de groep cursisten alle dagen in zijn ban houdt. Bij twijfel kan John deze wegnemen. NLP heeft mij een meer ontspannen mens gemaakt, en ik help graag anderen om zich ook meer en meer beter te gaan voelen. In de toekomst verder als Master is voor mij geen vraag.
Bedankt John!!
groet Corine

Geplaatst door Jean Paul van der feesten geplaatst op 17-05-2011

Gastspreker tijdens podotherapeuten congres

Op vrijdag 27 November 2009 werd het congres van podotherapeuten gehouden. Dit werd georganiseerd door “Podotherapeutisch Centrum Rond Om”. Hierbij willen wij graag trainer John Pinas bedanken voor zijn bijzondere en vooral motiverende Workshop die hij op deze dag gaf. Het was namelijk een uiterst moeilijke taak om een groep mensen (geschat op 200) even wakker te schudden. Iedereen was al vanaf 9:00 uur die ochtend aanwezig en voorgaande ,de workshop van John, waren er al maar liefst 4 lezingen gehouden. Al bij al zat iedereen bijna aan zijn/haar tax om nog meer informatie op te slaan.
Nu was het dus de beurt aan trainer John.

De inleiding die werd gegeven door John was uitermate energierijk. Iedereen werd zo goed als overdonderd met wat hen te wachten stond. Dit had namelijk niemand meer zien aankomen om van zeer gerichte informatie over podotherapie over te stappen naar uiterst positieve energie. John bracht dan ook heel snel en heel gericht vragen over aan het publiek. “Wat zijn je mooiste herinneringen?” en “wat zijn je minst fijne herinneringen?” etc. Dit maakte een hele grote indruk op het publiek want iedereen moest zijn/haar ogen sluiten en hieraan denken.

John wachtte dan heel mooi enige tijd en gaf dan aan terwijl je aan deze herinneringen aan het denken was plots je buurvrouw/man aan te kijken. Dit gaf een hele grote impact, want iedereen in de zaal had zo ongeveer dezelfde uitdrukkingen op dat moment op zijn/haar gezicht staan. Hierna werd de zaal in tweeën gedeeld. Eerst moest de linker groep op iemand af lopen die in de rechter groep zat om zich voor te stellen. Natuurlijk moest je hiermee denken aan je mooiste herinneringen. Met de rechter groep gebeurde dit vice versa.

John legde uit dat als je maar leuke herinneringen denkt, het helemaal niet eng is om je aan een wildvreemde persoon voor te stellen. Hiermee bracht John het heel duidelijk over dat je op momenten van stress, angst, tegenslag etc. eigenlijk “gewoon” aan jou mooiste momenten moet denken.


Nadat John klaar was met zijn Workshop was het duidelijk, aan de gezichten van de mensen die in de zaal zaten, te zien dat iedereen zijn woorden zal onthouden en misschien wel beter, zijn bedoelingen in het dagelijks leven toepassen.
Wat kan het toch fijn zijn om zo positief in het leven te staan!
Wij zijn van “Rond Om” uitermate tevreden over de performance van John Pinas.
Wij raden hem bij deze dan ook bij elk bedrijf aan om zijn positieve energie over te brengen.

Hij is een aanwinst voor iedereen!

Jean Paul Vanderfeesten - Podotherapeutisch Centrum Rondom

Geplaatst door Dennis geplaatst op 17-05-2011

Geen levensbedreigend overgewicht meer!!

Ik voel me fit en ik voel me goed. Ik heb meer energie en ik maak me geen zorgen meer om mijn fysieke gezondheid, mijn omgeving zegt dat ik er zelfs jonger uitzie.


Dennis

Geplaatst door R.V geplaatst op 17-05-2011

Ik was in het begin erg sceptisch en kon niet echt de effectiviteit inzien van NLP coaching. Maar ik ben veranderd en ik voel me er krachtiger door, ik heb een manier gevonden om op eigen kracht om te gaan met mijn adoptieverleden en de kennis die ik nu heb een plek te geven. Daarnaast heb ik geen last meer van de manipulaties van mijn adoptiemoeder omdat ik op een andere manier met haar om kan gaan.

R.V

Geplaatst door B. geplaatst op 17-05-2011

Ik heb langere tijd last gehad van hyperventilatie aanvallen die soms 2 tot 3 uur konden duren. Nu ik al een tijdje biij je train heb ik sindsdien geen last meer gehad van hyperventilatie aanvallen. Ik had vroeger de gewoonte een kort lontje te hebben en snel kwaad te worden en daarin te blijven hangen achteraf voelde ik me dan uitgeput en naar. Door de Muay Thai coaching blijf ik nu rustig, in situaties waar ik vroeger uit mijn dak zou gaan. Nu denk ik bij mezelf; als ik kwaad word...........wat bereik ik er dan mee?

B.

Geplaatst door Chris geplaatst op 17-05-2011

Geen insuline spuiten en Leren kickboksen op 60 jarige leeftijd!

Eigenlijk ben ik nooit echt aan het sporten geweest ik heb dertig jaar geleden wel wat gedaan aan badminton twee keer per week, maar heb eigenlijk nooit echt intensief gesport. Nu heeft John me leren boksen, sterker nog kickboksen op 60 jarige leeftijd!!
Wie had dat gedacht??

Ik moet zeggen het werkt ik voel me er goed bij het gaat lekker en ik heb een de check up van mijn dokter gehad die heeft me gecomplimenteerd dat ik niet langer in de gevaren zone zit wat betreft mijn overgewicht en ik als ik zo door ga waarschijnlijk geen insuline hoeft te spuiten. En dit op 60 jarige leeftijd wie had dat gedacht!

Groet, Chris

Geplaatst door Karin geplaatst op 17-05-2011

Narcose angst gestopt en ondanks borstkanker en borstamputatie krachtiger in het leven.


Ik weet niet wat er gebeurde, maar ik heb nog nooit zo ontspannen in een operatie tafel gelegen zo relaxed en in plaats van dagen van te voren angstig te zijn was ik heerlijk ontspannen en ik ben lachend in narcose en lachend uit de narcose gekomen, wauw super!!

Helaas heb ik na de borstoperatie gehoord dat het niet helemaal goed is gegaan en dat ik de borst toch kwijt ga raken, ik voel een kracht in me die ik nog niet eerder zo heb ervaren ik ga er vol kracht in. Na de borstamputatie voelde ik me bewonderingswaardig goed, ik voel dat ik mijn gevoel beter kan controleren en me kan focussen op dat wat belangrijk is. Er zijn mensen om me heen die niet kunnen begrijpen dat ik zo kalm en vol zelfvertrouwen uit de operatie ben gekomen en nu zo in het leven sta.
Maar ik voel me hier goed bij en ik weet dat er vast momenten zullen zijn dat ik het moeilijk zal hebben, maar ik heb nu wel geleerd en ik weet nu bewust en onbewust dat ik met mijn gevoel veel meer kan dan dat ik ooit had kunnen verwachten.

Karin

1 | 2 | 3

Deel jouw ervaring...